Curs Tteam

Curs tteam, PAE, munta centrada

Aquest curs de cinc dies va orientat a persones que vulguin conèixer tres maneres diferents de relacionar-se amb els cavalls , totes tres tenen punts en comú , però  es diferencien en els seus objectius, per tant, es complementen molt bé.

S’aprendrà a fer servir el mètode Tteam que consta d’ una manera de treballar els cavalls peu a terra amb la finalitat de prepar-los per a  la munta, per a solucionar problemes de comportament, etc. També provarem elh Ttouch, un sistema de massatges aplicable a multiples casos que ens podem trobar en la vida diària dels cavall , com per exemple còlics, nerviosisme…h

La munta centrada, ens ajudarà a perfeccionar la nostra comunicació amb el cavall i millorar la nostra postura. Es dóna molta importància al fet d’entendre com i de quina manera movem el nostre cos sobre els cavalls.

Experimentarem també l’Aprenentatge Assistit amb cavalls. En aquest cas ens allunyem una mica del que és la doma i maneres de comunicar-nos amb els cavalls i ens centrem més en la persona. A través d’activitats peu a terra amb els cavalls podem descobrir i aprendre coses de nosaltres mateixes.

Per aprofitar  la vostra estada a Catalunya us volem mostrar una eugassada de cavalls PRE i com que tenim la costa mediterrània molt aprop podrem gaudir d’una meravellosa estona  vora el mar.

Si veniu d’algun indret aprop i voleu només assistir a dies concrets sense o amb allotjament també és possible.

Arribada diumenge a Can Jou.

Dilluns:

7Al matí coneixerem el treball peu a terra seguint el mètode Tteam amb l’objetiu d’aprendre a solucionar problemes de comportament I doma freqüents en cavalls d’oci. També rebrem una explicació teòrica.

A la tarda ens iniciarem en els massatges Ttouch, tindrem la possiblitat de provar-lo en els cavalls de Natural Horse Trail.

Dimarts:

Ens ensenyaran a aplicar el treball peu a terra (Tteam) a cavalls joves que estan al principi de la seva doma i veurem com podem fer servir aquest mètode per facilitar-los l’aprenentatge .OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Després de dinar sortirem a fora amb els cavalls, practicarem com portar un cavall de manera correcta i com aprofitar tota mena d’ obstacles naturals per aconseguir un bon cavall de ruta. També veurem com superar situacions que espanten el cavall , sense estrès ni fent servir la força.

Per preparar-nos pel dimecres rebrem una introducció teòrica a la munta centrada.

Dimecres:

Tothom tindrà la possiblitat de rebre una classe particular de munta, seguint les idees de la munta centrada , mentre els altres participants tindran un professor a la seva disposició per comentar el que s’està fent a la pista I per aclarir dubtes I preguntes que puguin sorgir.

Dijous:

058Al mati farem una sessió d’Aprenentatge Assistit amb Cavalls. Aquesta metodologia proposa fer totes les activitats peu a terra. En aquest cas es tracta d’oblidar tots els aprenentatges que tenim amb els cavalls per tal de poder relacionar-nos des de nosaltres mateixes i així aprendre dels patrons i rols de conducta.

A la tarda visitem una eugassada espanyola on tenim a la nostra disposició el domador del centre que ens farà una petita mostra d’ Alta Escola. Després tindrem l’oportunitat de muntar els seus cavalls.

Divendres:

Per finalitzar les activitats eqüestres sortirem d’excursió pels voltants de Can Jou. Pot ser una bona manera d’aplicar tots els aprenentages rebuts durant la setmana i també de relaxar-nos i gaudir de la natura amb els cavalls.

Com a comiat de la setmana anirem a explorar la costa catalana i farem una passejada i  bany.

13601686558210-0

El grup constarà de 10 participants com a màxim.

Calendari:

Arribada 4 d’agost

Sortida 10 d’agost

Preu:

980 euros (curs sencer)

150€ suplement habitació individual

60€ transfer

Deixa un comentari