Ruta estrella

La ruta que us oferim consta de 5 dies amb grups d’un màxim de 6 participants.

Per aprofitar  la vostra estada a la Garrotxa us volem mostrar una eugassada de cavalls PRE i la preciosa ciutat de Girona. També podeu gaudir d’activitats extres com pot ser una sessió de shiatsu o una classe de ioga per estirar el cos després de muntar.

Dia 1: Sant Ferriol

Des de Can Jou anem per pistes i corriols fins al monestir de St. Ferriol. Aquí farem la parada del migdia per dinar i qui vulgui pot investigar els antics edificis i els seus entorns. Després tornem a la masia per una pista amb vistes espectaculars.

A la tarda podeu reservar amb antelació una classe de ioga o una sessió de shiatsu.

Aproximadament 4 hores de munta.

Dia 2: Pont de Llierca

Sortida per visitar el pontpont_llierca_cavall_01 romànic del segle XV, en el camí farem una parada a un mas on podrem prendre un refresc i provar alguns dels productes ecològics que s’hi fan. Després,seguim passant per poblets antics i típics d’aquesta zona fins arribar al Pont de Llierca. Aquí fem la parada per dinar i segons l’època de l’any podem fer un bany a la piscina natural. Tornem a Can Jou seguint el pas del riu.

Aquest sortida té una durada de 5 i 6 hores de munta.

Dia 3: Can Jou, el seu entorn i demostració de doma espanyola

Al matí fem una excursió de 2 hores 30 min.  pels voltants de Can Jou on  també hi Viril (7)dinem.

A la tarda visitem una eugassada espanyola on tenim a la nostra disposició el domador del centre que ens farà una petita mostra d’ Alta Escola. Després tindrem l’ oportunitat de muntar els seus cavalls.

Dia 4: Besalú

besaluTot seguint la carena de les muntanyes fem camí fins a la ciutat medieval de Besalú, coneguda pel seu particular pont i el barri jueu. Després del pícnic qui vulgui pot anar a fer un passeig pel centre.

A la tornada hi ha unes vistes  impressionants en  diversos punts del camí,  el mar Mediterrani, els Pirineus… una sensació molt especial des de dalt dels cavalls.

Aproximadament 5 hores de munta.

 Dia 5: Ruta , joc i visita a ciutat de Girona.

Al matí sortim unes 2 hores passant, sobretot, per zones boscoses tot gaudint del silenci i la calma; i si tenim sort fins i tot veurem algun animal salvatge. En tornar ens espera una activitat peu a terra amb els ponis on podrem descobrir una altra manera d’estar i gaudir amb cavalls.

Després de dinar visitem Girona, la capital de la província, passegem pel seu preciós casc antic ple de botigues petites i restaurants. A la tornada hi ha la possibilitat de fer una parada en una botiga de cavalls molt autèntica on qui vulgui té l’oportunitat d’emportar-se material o algun record.

Deixa un comentari