Rutes

_DSC1424xUs convidem a gaudir d’una setmana a cavall en un entorn privilegiat on trobareu la nostra filosofia de respecte i estima cap els animals i la natura.

Considerem que la disciplina eqüestre més propera a la naturalesa del cavall és la de fer sortides i rutes. El cavall en el seu entorn natural està en continu moviment, descobreix llocs per beure, per menjar, senders per fugir dels depredadors… Tot i que els hem domesticat, continua essent el seu espai i és una manera molt bonica de compartir i anar plegats.

I més quan ens trobem en un dels indrets més bonics de Catalunya. Tenim kilòmetres i kilòmetres de pistes i camins a la nostra disposició, quasi no hem de trepitjar asfalt. La natura i el paisatge són impressionants, des de l’Alta Garrotxa a la zona volcànica, aquí hi ha de tot!

Can Jou és una masia de turisme rural del segle XI adaptada  a les necessitats de genets i amazones. Està localitzada a la Garrotxa (província de Girona), entre el Mar Mediterrani i els Pirineus Catalans.

Tenim un ramat  de cavalls que viuen en semi llibertat de diferents races i mides, de caràcter noble i ensenyats segons les bases de la doma natural. Els nostres cavalls es munten tots sense filet, el manteniment dels cascs es fa seguint la línia barefoot i l’equipament està acuradament adequat per a cada animal. Segons les necessitats de cada persona s’escollirà el cavall que sigui més idoni.

En les nostres sortides  descobrirem els magnífics paratges i la cultura de la Garrotxa. Segons  la durada de la ruta ens endurem un pícnic o tornarem a dinar a Can Jou.

El nostres àpats són ecològics i de producció local segons  les possibilitats de cada època. Tenim en compte qualsevol particularitat de la clientela com poden ser les intoleràncies alimentàries o  persones que són vegetarianes o veganes.

La ruta està pensada per a tothom que tingui un nivell d’experiència de munta com per poder anar còmodament als tres aires, a l’exterior. Els guiatges seran principalment en anglès, depenent del grup. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deixa un comentari